Monday, June 28, 2010

Cheshire caterpillar.

Överdrivet lyckad helg trots åtta miljoner myggbett och minst lika många blåmärken. Jag ser ut att ha blivit körd i en cementblandare tillsammans med ett gäng tegelstenar, precis som man gjorde efter en lyckad fest på den gamla goda tiden. Än är man någorlunda odödlig. :3

Sara och Ryssland sussar sött i köket och försöker ta igen sig och jag försöker locka hit Thomas på lite randomhäng. Det går sådär, den jävla slackern verkar inte ha några som helst planer på att röra sig från sin dator. Det är ok när det regnar eller är kyligt, men nu är det 25 jävla plusgrader ute. De få gånger sådant inträffar på våra breddgrader borde man faktiskt jobba hårt på att styra lite malignt melanom, inte sitta hemma i sin binära puppa.

Ska försöka hetsa folk en sväng till. I värsta fall får jag väl gå ner till Järvafältet själv med isvatten och en bra bok. Mmmh, Eye In The Sky. Eller kanske Junky. Eller Neverwhere. Goshdarned Adlibris, det går inte att bara köpa en bok, det måste alltid bli ett halvt dussin åt gången.

No comments:

Post a Comment